Ενδιαφέρομαι

για περισσότερες πληροφορίες πατήστε σε οποιοδήποτε σύνδεσμο ή εικονίδιο

Πουλήστε τα δωμάτια σας απευθείας μέσα από το site σας, χωρίς ενδιάμεσους και υψηλά commissions

Συγχρονίστε τιμές, διαθεσιμότητα και τις κρατήσεις σας με όλα τα online κανάλια πώλησης

Διαχειριστείτε το κατάλυμα σας από όπου κι αν βρίσκεστε. Με σύνδεση στο MyData & δυνατότητα web check-in

Ενα σετ εργαλείων που αποσκοπεί στην μεγιστοποίηση των απευθείας κρατήσεων και των εσόδων σας

Webhotelier PAM
Εύκολη και ασφαλής διαχείριση ηλεκτρονικών πληρωμών για τις online κρατήσεις , με σύνδεση της τράπεζας σας.

PMS Connect
Αυτοματοποιήστε την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ του channel manager με οποιοδήποτε PMS

Hotel & Flight
Προσθέστε τη δυνατότητα κράτησης σε συνδυασμό με πτήση στην ιστοσελίδα του καταλύματος σας.

Rate Shopper Competitors
Συγκρίνετε τις τιμές σας με τον ανταγωνισμό και αποκτήστε το πλεονέκτημα.

To WebHotelier είναι ένα πλήρως παραμετροποιημένο booking engine on-line κρατήσεων για τουριστικά καταλύματα.

Χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα εργαλεία υποστήριξης που υπάρχουν, το σύστημα της WebHotelier είναι ευέλικτο, προσιτό και φιλικό προς τον χρήστη.

Βασικά σημεία του Webhotelier:
• Επωφεληθείτε από ισχυρές λειτουργίες, όπως η δυναμική τιμολόγηση, για να ξεκλειδώσετε τις πραγματικές δυνατότητες του ξενοδοχείου σας.
• Εύκολο στη ρύθμιση, εύκολο στη χρήση. Σχεδιάσαμε το σύστημα για ξενοδόχους, όχι για μάγους υπολογιστών. Κάθε φόρμα, κάθε βήμα είναι βελτιστοποιημένη για γρήγορη και εύκολη στη χρήση διαχείριση του ακινήτου σας.
• Το WebHotelier είναι βελτιστοποιημένο για conversion, μετατρέπει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας σε πελάτη, απαιτούνται μόλις 3 απλά βήματα για να ολοκληρώσει ο πελάτης την κράτηση του: αναζήτηση, επιλογή & πληρωμή/κράτηση
• Λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις: Το WebHotelier σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τις αποφάσεις που μετράνε μέσω στατιστικών και αναφορών.
Αλλά και πολλά άλλα σημαντικά για το κατάλυμα σας εργαλεία, όπως:
Διασύνδεση με Metasearch, Σύνδεση και Διαχείριση τιμών & κρατήσεων B2B, Διασύνδεση με Google Analytics και άλλα πολλά…

Το primalRES είναι ένα σύγχρονο, καινοτόμο και αξιόπιστο Channel Manager  που σας βοηθά να διανείμετε εύκολα τις τιμές και τη διαθεσιμότητα του καταλύματός σας σε όλα τα Online κανάλια διανομής.

Με το primalRES, οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τιμές και διαθεσιμότητα για όλα τα κανάλια πώλησης τους από ένα κεντρικό σημείο, προκειμένου να επικεντρωθούν στη μεγιστοποίηση της συνολικής έκθεσης και εσόδων.

Το primalRES συνδέει καταλύματα όλων των τύπων και μεγεθών  με OTA , GDS , Meta Search Engines και Wholesalers/Bedbanks , ενώ επίσης συνδέεται με το PMS, Booking Engine και το RMS σας.

Εξοικονομήστε χρόνο μέσω:
Της ταυτόχρονης ενημέρωσης πολλαπλών διαδικτυακών καναλιών.
Της αυτοματοποιημένης διαδικασίας λήψης κράτησης.
Την απευθείας σύνδεση με το PMS του ξενοδοχείου σας.
Της αποφυγής κρίσιμων λαθών, επίλυσης ζητημάτων parity και αποτροπή μελλοντικών overbookings.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας:
Συνδεσιμότητα με πολυάριθμα και ποικίλα κανάλια online πωλήσεων.
Ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητας του brand σας.
Επιτυγχάνοντας αποτελεσματικότερη διανομή.
Παρέχοντας ακόμα και το τελευταίο σας δωμάτιο σε όλους, χωρίς έγνοιες και ανησυχίες.

Το ξενοδοχειακό πρόγραμμα Hotelizer είναι ένα σύγχρονο cloud PMS (Property Management System) το οποίο κάνει χρήση των τελευταίων τεχνολογιών που προσφέρει το διαδίκτυο και καλύπτει ευέλικτα και ολοκληρωμένα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των σύγχρονων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τουριστικών καταλυμάτων ανεξαρτήτως μεγέθους, οργάνωσης και φάσματος υπηρεσιών που προσφέρουν.

 

Πλεονεκτήματα:
• Απευθείας σύνδεση με My Data
• Δυνατότητα για web check in
• Πλήρη λειτουργικότητα για κινητά & tablets για να έχετε όλο το ξενοδοχείο στο χέρι σας
• Άμεση και απρόσκοπτη two way σύνδεση με WebHotelier booking engine & primalRES channel manager
• Wizard για εύκολη & γρήγορη τιμολόγηση με αυτόματη εύρεση Ελληνικού επαγγελματικού ΑΦΜ
• Παραμετροποίηση πλάνου κρατήσεων ανά χρήστη
• Απόλυτα συμβατό με τη νομοθεσία περί προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR)
• Συνεχή & αυτόματα back ups και κορυφαία ασφάλεια, αξιοπιστία & ταχύτητα

Ενισχύστε τις απευθείας κρατήσεις, τα έσοδα και το Conversion Rate μέσω μιας συλλογής από χρήσιμα εργαλεία για την σελίδα σας.
Μέσα από ένα εξαιρετικά έξυπνο περιβάλλον διαχείρισης που παρέχει όλα τα δεδομένα και εκτενή στατιστικά που χρειάζεστε.

 

Super Widget: μια καινοτομία του RateParity που εμφανίζει σύγκριση τιμών με τους ΟΤΑ, τις καλύτερες τιμές του ξενοδοχείου, κουμπί παρότρυνσης για «κράτηση τώρα», και άλλα πολλά
Price Comparison: Ένα ισχυρό Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών που  δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες του ιστότοπου του ξενοδοχείου να συγκρίνουν την χαμηλότερη τιμή απευθείας κράτησης με αυτή των OTAs.
AI-Powered Chatbot: Επικεντρωθείτε στη εργασίας σας, ενώ το AI-Powered Chatbot ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις πελατών σε 24ωρη βάση.
Cart Abandonment: Όταν ο επισκέπτης εγκαταλείπει μια κράτηση, θα εμφανίζεται μία αυτόματη ειδοποίηση που θα τον αποτρέπει από το να το κάνει ή θα τον ενθαρρύνει να δώσει τη διεύθυνση email του. Η διεύθυνση e-mail θα χρησιμοποιηθεί για την έγκαιρη αποστολή εξατομικευμένων μηνυμάτων.
Messaging: Αυξήστε την εμπειρία χρήστη με στοχευμένες προσφορές και ειδοποιήσεις κατά την περιήγηση στον ιστότοπο του ξενοδοχείου.
Reviews Widget: Συγκεντρώστε και εμφανίστε τις βαθμολογίες και τις περιλήψεις από σχόλια πελατών που έχουν ήδη διαμείνει στο κατάλυμα σας, για να εμπνεύσετε περισσότερες απευθείας κράτησες.
Vouchers & Gift Cards: Εμπνεύστε τους επισκέπτες να αγοράσουν για τον εαυτό τους, τους φίλους ή την οικογένεια τους κουπόνια και δωροκάρτες.

PAM

Το Payments Assistant Manager (PAM), βοηθά τα ξενοδοχεία να χειρίζονται όλες τις ηλεκτρονικές πληρωμές εύκολα και αβίαστα, καθώς επιτρέπει στα καταλύματα να ολοκληρώνουν τις πληρωμές χωρίς να εισάγουν χειροκίνητα τα στοιχεία πιστωτικών καρτών των πελατών τους στα συστήματα και τις πύλες πληρωμών.

Πλέον δεν χρειάζεται να εκτυπώνεται τα στοιχεία καρτών, μια χρονοβόρα και επισφαλής διαδικασία. Το PAM απλοποιεί τη διαδικασία πληρωμών online κρατήσεων, και σας βοηθά να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο της όλης διαδικασίας, να έχετε μια σαφή επισκόπηση των εκκρεμών πληρωμών απολαμβάνοντας τη μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών.

Το PAM υποστηρίζει:
• Χρέωση πιστωτικών καρτών για direct αλλά και κρατήσεις καναλιών μέσω primalRES
• Δυνατότητα προέγκρισης πιστωτικής κάρτας (με λήψη και ακύρωση)
• Προσθήκη offline πληρωμών όπως τραπεζικό έμβασμα, χρέωση σε POS κ.λπ.
• Επιστροφή χρημάτων στην αρχική κάρτα του πελάτη.
• Αναφορά πληρωμών για παρακολούθηση επεξεργασμένων ή εκκρεμών συναλλαγών.
Εξοικονομήστε χρόνο, Εξαλείψτε πιθανά και Βελτιώστε την ασφάλειά σας!

PMS Connect

Το primalRES υποστηρίζει άμεση συνδεσιμότητα με τα κορυφαία PMS, τόσο στο cloud όσο και σε εσωτερική εγκατάσταση, και διασφαλίζει ότι όλες οι κρατήσεις συγκεντρώνονται στο δικό σας PMS, απλοποιώντας όλες τις διαδικασίες και τις απαιτούμενες ενέργειες.
Αυτή η δυναμική ενοποίηση σάς επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα μέσω του PMS σας, να έχετε ένα σαφές πλάνο κρατήσεων και πωλήσεων, να διαχειρίζεστε την κατανομή των πόρων σας και να επιτυγχάνετε μια ομαλή και ξέγνοιαστη λειτουργία του ξενοδοχείου.

 

Οι συνδέσεις γίνονται:
Με One-Way connection, δηλαδή οι κρατήσεις κατεβαίνουν από το Channel Manager στο PMS
είτε με Two-Way connection όπου επιπρόσθετα διαθεσιμότητα δωματίων, τιμές και restrictions από το PMS συγχρονίζονται με το Channel Manager (primalRES)

 

Πλεονεκτήματα
• Τα δεδομένα κράτησης εισάγονται στο PMS αυτόματα
• Το προσωπικό εργάζεται πιο γρήγορα και η απόδοση βελτιώνεται
• Τα δεδομένα που συλλέγονται είναι πιο λεπτομερή

Hotel & Flight

Το Hotel + Flight από το Webhotelier συνδυάζει την κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου προς τον προορισμό του ξενοδοχείου σας μαζί με κράτηση δωματίου.

Οι επισκέπτες του website του κάθε ξενοδοχείου, αποκτούν πλέον την δυνατότητα να κάνουν κράτηση διαμονής & πτήσης σε λίγα μόλις βήματα!
Η νέα αυτή υπηρεσία εξασφαλίζει στους πελάτες των ξενοδοχείων, την δυνατότητα κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές όλων των αεροπορικών εταιριών ακόμα και μέσω Low Cost Carriers όπως RyanAir, EasyJet κτλ.

Το κυριότερο όφελος του ξενοδοχείου είναι ότι ο πελάτης δεν θα φύγει εύκολα από το website για να ψάξει τις πτήσεις σου με την ελπίδα να ξαναγυρίσει πίσω στο site σας καθώς ενδέχεται να βρει κάτι άλλο στην πορεία και να παρεμβληθούν διάφορα άλλα ξενοδοχεία.
Στόχος αυτής της υπηρεσίας, είναι να δοθεί στον πελάτη η δυνατότητα να κάνει την κράτηση των πτήσεών του μέσα από τη δική σας μηχανή κράτησης.
Έτσι, ο πελάτης δε χρειάζεται να απευθυνθεί σε κάποια άλλη ιστοσελίδα η οποία μπορεί να τον αποτρέψει από το να κάνει απευθείας μαζί σας τις κρατήσεις του.

Rate Shopper Competitors

To competitors check είναι ένα εργαλείο που προσθέτει στη λειτουργικότητα του δωρεάν παρεχόμενου Price Check, εργαλείου που σας επιτρέπει να ελέγχετε την ορθότητα των τιμών μεταξύ του website και των ΟΤΑs σας.
Προσθέτει την δυνατότητα να συγκρίνετε τις τιμές σας με τον ανταγωνισμό ανά κανάλι πώλησης και ανά ημέρα σε βάθος έτους. Διατίθεται επίσης και report όπως και ιστορικά στοιχεία για τις αλλαγές τιμών του ανταγωνισμού.
Είναι συνεπώς μια λύση που σας δίνει τα εφόδια για να καθορίζεται αποτελεσματικά την τιμολογιακή σας στρατηγική.

Βρείτε τις λύσεις που σας ταιριάζουν

ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο:

Email: voucher@webhotelier.net

Booking engine
Channel Manager
CRO Platform
Cloud PMS with myDATA connection
360ᵒ Solution for Property Managers